U bent hierHome / Raad van Aandacht

Raad van Aandacht


De Raad van Aandacht roept op tot aandacht voor Stichting Tukker & Everwijn Instituut.

Wim Bekenkamp (1952) is jurist. Was medeoprichter van de Rechtswinkel en het Advocaten­collectief. Was voorzitter van de Stadspartij Rotterdam. Had vele adviseurs­functies. Thans entrepreneur in Portugal.

 

Jos Bloemkolk (1950) is neerlandicus. Was zanger-tekstschrijver van de popgroep Noodweer. Werkzaam bij Het Parool; eerst als redacteur Media, nu als redacteur Kunst. Heeft al jarenlang een column in deze krant onder het pseudoniem Bob Frommé.

 

Hugo Bongers (1949) is jurist en filosoof. Cultureel ambtenaar. Voorheen zakelijk directeur Stedelijk Museum Amsterdam en Museum Boijmans van Beuningen. Thans secretaris Raad voor Cultuur Rotterdam.

 

Hoite Detmar (1958) is filosofisch antropoloog. Ex-directeur Research voor Beleid. Was lid van het dagelijks bestuur van Amnesty International Nederland. Thans eigenaar-directeur van Onderzoek, Statistiek, Project­management (management en beleids­onderzoek voor gemeenten).

 

Hans Rombouts (1948) is historicus. Hoofd Communicatie Saxion Hogeschool IJselland. Bekleedt op breed maatschappelijk terrein bestuursfuncties, waaronder de voorbereidings­commissie Etty Hillesum-lezing en Stichting Roodkapje (experimenteel kunstenaars­initiatief).

 

Eric Vloeimans (1963) is trompettist. Speelt in diverse (inter)nationale formaties. Won in 2002 de Boy Edgar Prijs, de belangrijkste jazzprijs in Nederland. Kreeg in 2006 de Elly Ameling prijs. Maakte meer dan 10 cd’s onder eigen naam en speelde mee op 40 andere cd’s.

Tags