Beste kinds,
De Amuse gueule (Delectamentum oris) heeft zelden ruzie. Hij heeft met zijn zwager Allemansvriend (Amicus omnis) het bloeiende horecabedrijf ‘Het piesende Engeltje’. Het is een en al gezelligheid wat daar de klok slaat. En natuurlijk worden de smaakpapillen niet vergeten! Want daar zijn ze voor. Ook vertelt hij wel eens een smakelijke mop die zijn clientèle doet schuddebuiken en dat is weer goed voor de spijsvertering. Hij is erg voor culinaire vernieuwing. Zo bedacht hij een pizza zonder kaas en tomatensaus en een tosti zonder brood. Hij serveert soep met een rietje. Binnenkort krijgt hij zijn eigen tv-programma: ‘Amuse bakt ze bruiner.’
Oom Wim
Enigszins gerelateerde berichten
- Na de kaasfondue doorRési Contrejour Onlangs had ik een vriendin op de kaasfondue uitgenodigd. Ze had een fysiek harde dag achter de rug en daarom had ik voor alle zekerheid maar twee stokbroden ingeslagen. Maar er ging toch maar één…
- Het Tienjarig Bestaan doorTante Willy Lieve kinds, Het Tienjarig Bestaan (Vita decennia) heeft het niet makkelijk. Het Jubileumdier, want zo wordt het ook wel genoemd, trekt van receptie naar receptie. En daar wordt natuurlijk stevig in het glaasje gekeken. In…
- Het gat doorCees 't Hooft Een gat in je panty, een gat in je hoofd, een gat in de begroting, dat zijn nare dingen. Gaten hebben iets vervelends, en je denkt er verder nooit over na. Maar gaten zijn erg…
- Assumulatie doorYeve Nwirjole Kopzeurens zijn we altegader wel goed, donkt mij. Dat zeg ik in mijn onschuldigheden en dat moet ook zo maar blijven, want ik ben niet zo best in mijn liefde, daar moet ook maar iets…
- Kaasfondue met kriekbier doorAlar Ebroin Wat mij altijd verbaast, zijn de modes in de keuken. Het is volstrekt niet erg als er nieuwe producten gebruikt worden, maar het schijnt dat sommige dingen ineens ‘echt niet meer kunnen’. In de jaren…
No comment yet, add your voice below!